LA RONDA PERVERSA

PROGRAMES DE FORMACIÓ EXECUTIVA DE RADIOFÒNICS

A Radiofònics creiem que la comunicació és la porta d’entrada a relacions fructíferes i de llarg termini, que permeten a les persones i a les empreses aconseguir els seus objectius i superar reptes. Radiofònics és l’única escola de periodisme i comunicació que ensenya en un format pràctic i directe, i volem traslladar tot el nostre know-how al món corporatiu.

L’empresa es va fundar l’any 2009 i creix de manera constant, apostant per la creació d’experiències d’aprenentatge úniques. Els docents de Radiofònics són comunicadors professionals i reconeguts periodistes en actiu que treballen en primera línia en mitjans com la Cadena Ser, RAC1, TV3, Catalunya Ràdio, Telecinco, TVE, Antena 3,CNN+, Cuatro, Netflix, Onda Cero, La Sexta, entre d’altres.

L’escola compta amb formació corporativa i coaching en comunicació, tant per portaveus, CEOs, com per directius i equips de marketing, vendes i comunicació. La formació de Radiofònics s’adapta al 100% als objectius corporatius i de comunicació de les empreses.

Comunicar amb impacte i influència és la gran assignatura pendent per a les empreses i els seus líders. Aquells que dominen la comunicació oral, efectiva i d’impacte, assoleixen els seus objectius, influencien els seus col·laboradors i fomenten canvis positius en les organitzacions.

Aquesta formació té com a objectiu dotar els professionals de les competències necessàries per potenciar l’impacte comunicatiu, enfortir les relacions interpersonals, impulsar el lideratge efectiu i contribuir al creixement sostenible de les empreses.

Les organitzacions que aposten per formació en comunicació experimenten un increment de la seva reputació i influència i són capaces de captar i retenir el talent. Una comunicació d’impacte fomenta la col·laboració entre equips multidisciplinaris i potencia la innovació i la productivitat.

HABILITATS PER A UNA COMUNICACIÓ EFICAÇ

Els professionals, els líders i les organitzacions són tan bons com la seva capacitat per a comunicar-se de manera efectiva. Aquest programa en habilitats de comunicació ofereix les eines crucials que tot professional necessita per a assolir els seus objectius professionals i personals.

COMUNICACIÓ EFECTIVA ORGANITZACIONAL

Programa executiu que presenta mòduls de formació enfocats al lideratge d’equips i a potenciar la comunicació efectiva en situacions de canvi i conflicte. Així mateix, es fomenta l’habilitat d’establir relacions a llarg termini amb col·laboradors interns i externs per assolir objectius.

COMUNICA PER IMPACTAR I INFLUENCIAR

Programa especialment dissenyat pel món corporatiu que segueix un procés d’aprenentatge experiencial, on els professionals aprenen a través de la pràctica i l’anàlisi exhaustiva de les seves intervencions. Un model únic que consta de cinc fases que parteixen d’un primer diagnòstic comunicatiu i culminen amb l’adquisició d’un estil propi de comunicar autèntic, eficaç i actual, seguint el Mètode C.I.R., “Comunicació d’Impacte de Radiofònics”.

COACHING EN COMUNICACIÓ PER PORTAVEUS

Model formatiu únic que consta de cinc fases que parteixen d’un primer diagnòstic comunicatiu i culminen amb l’adquisició d’un estil propi de comunicar autèntic, eficaç i actual, seguint el Mètode C.I.R.,  “Comunicació d’Impacte de Radiofònics”. Coaching experiencial i d’acompanyament que treu el millor comunicador de cada perfil.

Contacta amb nosaltres