LA RONDA PERVERSA

JORNADA DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO

Radiofònics celebra el Dia Mundial de la Ràdio

En col·laboració amb El Nacional, Ites i la Llibreria Ona, el proper 13 de febrer de 2024, i amb motiu del centenari de la ràdio, Radiofònics ha organitzat una jornada amb diverses tertúlies dedicades al món de les ones.
Així s'iniciarà la jornada amb 'La ràdio des de la peixera' que comptarà amb la presència de Cristina Gaggioli, Josep Maria Casas, Isabel Vinaixa i Roger Cuixart, tots els professionals del sector que son la cara no visible dels productes radiofònics.
El futur de la ràdio serà el tema de 'Cap a on va la ràdio? El pòdcast' amb la presència de Nil Marbà, Alba Riera, Andreu Juanola i Bernat Dedéu.
Al migdia, tots els assistents a la Llibreria Ona podran gaudir de 'La Ronda Perversa: Live Edition', el pòdcast produït per Radiofònics que en aquesta ocasió tindrà dos convidats de luxe: Sílvia Abril i Marc Giró.
I a la tarda amb els periodistes Albert Om, Xavier Solà i Pepa Fernández parlarem de 'La ràdio com a companyia'.
Al matí i a la tarda es faran també en directe dos programes de ràdio, dirigits, produïts i realitzats pels estudiants del Màster 360 en Ràdio i Televisió de Radiofònics.
Per assistir-hi cal inscripció prèvia.