LA RONDA PERVERSA

Raül Balam a Radiofònics

MÀSTER 360 EN RÀDIO I TELEVISIÓ

Raül Balam: "Les meves drogues estrella eran l'alcohol i la cocaïna"

El xef del restaurant Moments, Raül Balam, passa pel plató de Radiofònics al programa "Sí, xef!" produït i realitzat pels estudiants del Màster 360 en Ràdio i Televisió. Després de la seva rehabilitació, Balam respòn sincerament a les preguntes i afirma que li va bé "que la gent sàpiga que sóc una persona addicta, així tinc més policies, i això em fa estar tranquil".

Fill de la també xef Carme Ruscalleda i del hostaler Toni Balam, acaba de publicar amb Columna Edicions el llibre ‘Enganxat’ on explica la seva experiència amb les drogues, l’alcohol i la rehabilitació. 

Afirma: “la meva vida era beure, beure, beure. No hi havia cap altra finalitat. La meva malaltia m’enganyava perquè pensés que ho feia perquè volia, però em tenia dominat. Tinc una malaltia: soc addicte i ho seré tota la vida”.

Balam ha visitat Radiofònics en el marc del Màster 360 en Ràdio i Televisió, on els estudiants han de produïr i realitzar un programa en directe, amb un convidat amb certa rellevància i que vingui en directe al plató de l’escola.